Rendkívül tüzes, aktív, újdonságokban gazdag évnek nézünk elébe. Most érdemes cselekedni és új dolgokba kezdeni!

A számmisztika szerint életünk kilenc éves ciklusokból tevődik össze. Minden év eltérő energiákat, hatásokat, fejlődési lehetőségeket és feladatokat hordoz.

2017-es év az 1-es szám energiáját hordozza (2+0+1+7=10=1+0=1). Az 1-es számhoz társítják a Napot, az asztrológiában a Kos és az Oroszlán jegyét, a Tartot kártyában a Mágus lapját. Az 1-es rendkívül tüzes, aktív, férfias és teremtő energiákat és rezgéseket hordoz, így igencsak erős, változatos és élnénk évnek nézünk elébe.

Ezek a feladatok várnak rád 2017

Milyen lehetőségeket tartogat az 1-es év?

Az 1-es év az új kezdet, az újrakezdés, az elindulás és a kezdeményezés éve.

Ilyenkor érdemes új vállalkozásba fogni, új ismeretségeket, barátságokat kialakítani, lendületbe hozni életed azon területeit, ahol eredményt szeretnél elérni. Az 1-es év arra biztat, hogy ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket vagy amit az élet felkínál, mert ha most kihagyod, akkor 9 évet kell várnod az ehhez hasonló, nagyszerű lehetőségekre.

Az 1-es év biztosítja a kellő lelkesedést, kreativitást és inspirációt, ami a nagy jövőbeli célok, tervek és feladatok kitűzéséhez elengedhetetlen. Ad bátorságot, kezdeményező-, döntési, akart- és tetterőt is, ami az első lépés megtételéhez szükséges. Azért vigyázz, ne légy vakmerő és meggondolatlan, mert a rossz döntések következményeit még évekig nyögheted. Minden, amit most elindítasz, az hosszútávon hat majd – a jó is és a rossz is.

Az 1-es év kedvez minden új dolognak, újdonságnak, változásnak. Legyen szó akár tanulásról, utazásról, vagy új szokások bevezetéséről. Az 1-es szám arra ösztönöz, hogy merjünk kilépni az addigi megszokott, biztonságos (vagy annak hitt) környezetből, a komfortzónánkból, merjünk eltávolodni a rutinszerű és hagyományos dolgoktól, és fedezzünk fel új utakat, nézőpontokat és megoldási módokat.

Lelki szinten az 1-es szám az Én-t, az Egot, az akaraterőt, az önmegvalósítást és az önérvényesítést szimbolizálja.

2017-ben tehát mindenképpen ajánlott az önismeret-fejlesztéssel foglalkozni. Érdemes megvizsgálni személyiségünket, felülvizsgálni énképünket, és szükség esetén javítani rajta. Fontos, hogy tisztában légy és tudatosítsd magadban a benned rejlő egyéni értékeket, képességeket, azt, hogy mire vagy képes, miben vagy jó, kiemelkedő és különböző. Segítséget ehhez itt találsz!>>

Az 1-es év egyedülálló lehetőséget biztosít az önbizalom erősítésére is. Ám ezt most nem passzív, befelé figyelő elmélkedéssel, hanem tettekkel, cselekvéssel érhetjük el. Azzal, hogy minél több (új) helyzetben kipróbáljuk magunkat és tapasztalatot gyűjtünk. Tudod:

“A cselekvés az önbizalom és önbecsülés megszerzésének sugárútja” (E. Hoffer)

Keresd hát a kihívásokat, ahol megmérettetheted magad, bizonyíthatod képességeidet. Ne halogass semmit, ami a tovább- vagy előrelépésedet, illetve a fejlődésedet szolgálná az életedben.

Az 1-es év erőt és lehetőséget nyújt az önérvényesítésre és az önmegvalósításra. Sokak szájában kellemetlen mellékízt hagy ez a két fogalom – főleg, ha fejben erősen az önzést és az agresszivitást társítják hozzájuk, ezért inkább kerülik, lemondanak róla, rossznak tartják.

Az egészséges túléléshez – ahhoz, hogy megálljuk helyünket az életben, fel merjük vállalni önmagunkat és a számunkra fontos dolgokat, és hogy legyen bátorságunk jogaink érvényesítéséhez és megvédéséhez – valóban szükséges némi egészséges önzés és agresszivitás, de mindkettőt lehet erőszakmentesen, mások érdekeit nem sértve és figyelembe véve képviselni.

Sok siker! 🙂

 

Érdekel a grafológia? Szeretnél többet megtudni önmagadról? Iratkozz fel az ingyenes e-mail grafológia tanfolyamra!

Milyen feladatok várnak rád 2017-ben?
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .