Mit jelentenek a betűk a grafológiában?
Mit árulnak el Rólad a kézírásod sajátos betűalakjai?

Bár az iskolában mindenki ugyanazt a normaírást tanulja, de felnőttként igencsak eltérünk ettől, így a kézírásokban érdekes betűformákat, számokat és képeket fedezhetünk fel. Vajon mire utalnak ezek?

A grafológiai betűszimbolikában minden betű önálló jelentéssel bír. Pl.: az “a” a munka betűje, a “gy” a párkapcsolat betűje, az “r” a karrierről árulkodik, a “t” arról, hogy mennyire jó vezető az ember, a “b” és az “s” pedig a szerzési-birtoklási vágyról.

A betűszimbolika a grafológiai vizsgálat izgalmas részterülete. Bár egy teljes, átfogó és pontos grafológiai személyiségkép elkészítéséhez az egész kézírás elemzése szükséges, mégis nagyon sokat megtudhatsz egy emberről már akkor is, ha csak a kézzel írt betűit vizsgálod.

Mire lehet következtetni a betűk egyéni, jellegzetes alakjából?
Például, hogy:
 • milyen az író személy önértékelése? mennyire elégedett?
 • hogyan viszonyul a munkájához, hogy érzi magát munka közben?
 • milyen a szexuális önértékelése? milyennek látja önmagát, mint nőt / férfit? és vajon hogyan vélekedik a másik nemről?
 • milyennek látja a párkapcsolatát?
 • hogyan viselkedik az emberi kapcsolatokban?
 • milyen volt a családi légkör, ahol felnőtt?
 • hogyan áll a szellemi kihívásokkal? mekkora benne az ismeretek utáni vágy? mennyire kreatív?
 • mennyire fontos számára a karrier és a vezetés? milyen a munkatársi kapcsolata?
 • mekkora a szerzési és birtoklási vágya? hogy viszonyul a pénzhez az anyagiakhoz?

Hogyan fejtheted meg a betűk titkát?

Az alábbi tudásanyagot egész egyszerűen, a saját tempódban, és kényelmesen az otthonodban sajátíthatod el. A megszerzett tudást pedig nem csak a saját életedben, de másoknak tanácsot adva is azonnal kamatoztathatod!

Ebben a közel 140 oldalas anyagban összegyűjtöttem, rendszerbe szedtem és megosztom Veled mindazt a tudást, amit az elmúlt 7-8 év során olvasmányaim és elvégzett tanfolyamaim, valamint grafológiai elemzéseim során tett megfigyelésekből, és az elemzéseket követő beszélgetésekből a betűszimbolikával kapcsolatban szereztem.

a betűk jelentése a grafológiában

Miről szól A betűszimbolika kulcsa?

 • Lényegre törő, egyszerű, és közérthető módon mutatom be a betűk jelentését, elemzési szempontjait.
 • Nem terhellek felesleges grafológiai elméletekkel és szakkifejezésekkel, mindössze annyi elméletet tettem az anyagba, ami feltétlenül szükséges a megértéshez.
 • Megismered a betűk hagyományos és holisztikus jelentését
 • miközben végig haladunk a kisbetűkön a-tól z-ig.
 • Sorra vesszük az egyes betűk jellegzetes formáit,
 • és azt is, hogy ezek milyen személyiségvonásra, tulajdonságra utalnak.
 • Szó lesz arról is, hogy melyik betű milyen testrésszel, szervvel van összefüggésben,
 • és hogy az adott betű alakváltozása, deformálódása milyen testi tünetre, betegségre figyelmeztet.
 • Több száz írásminta-részlettel szemléltetem számodra az egyes betűk sajátos formáit, hogy pontosan lásd és be tudd azonosítani, hogyan is néz ki az adott betű, miről is van szó.
 • A betűk jelentésének tematikus csoportosítását is megtalálod, hogy tudd, mely betűket vizsgáld, ha pl.: az önértékelés és énkép különböző szintjeire vagy kíváncsi, vagy ha az emberi kapcsolatok érdekelnek, esetleg a szellemi képességekről vagy az anyagiakról szeretnél többet tudni.

Mit mondanak, akik már olvasták?

“Jelenleg grafológiát tanulok, bár még az alapoknál tartok, de a betűk “világa” érdekel, úgyhogy nekem éppen jókor jött A betűszimbolika kulcsa anyag.”
Anna

“Nagyon örültem, amikor megkaptam A betűszimbolika kulcsát; végre egy áttekinthető, jól követhető és széles ismereteket adó anyag. Nagyon tetszett, hogy a betűk grafológiai megközelítése mellett, ezoterikus vonalon pl.: a Tarot, és a betegségek lelki okainak feltárásával is színesítetted az egyes betűformák értelmezését.”
Horváth Eszter

“Kedves Szilvia, nagyon szeretem “A betűszimbolika kulcsa” c. e-bookot, jól összeszedett, közérthető holisztikus anyag.”
Fodor Erzsébet

 

Vajon neked való?

Ha már tanultál grafológiát, mindenképp,

hiszen a megszerzett tudásodat új ismeretekkel bővítheted. Teljesen más szemmel nézed az írást, hiszen a minden kétséget kizáró mérésközpontú, racionális megközelítés mellett most a Bölcs Intuitív Éned is szóhoz jut. Olyan aha-élményeid lesznek, amiről nem is álmodtál, és még teljesebb és árnyaltabb képet kapsz a kézírás készítőjéről.

Ha még csak most ismerkedsz a grafológiával,

akkor ez egy remek alkalom, hogy bepillants a grafológia és a betűk varázslatos világába. A szimbólumok nyelve egyetemes – mindenki érti, csak legfeljebb elfelejtette és nem beszéli. Vagyis mindenféle grafológiai előképzettség és szaktudás nélkül, pusztán a belső élményeidre hallgatva rengeteg információt nyerhetsz önmagadról a betűk vizsgálata révén. Sőt, mivel nem befolyásol semmiféle szaktudás, talán még könnyebben meglátod a képi, formai és számszimbólumokat, mint képzett társaid.

Ha csak mélyebb önismeretre vágysz,

akkor a betűk vizsgálat remek módszer ehhez. Amikor a betűket fürkészed, olyan mintha tükörbe néznél: önmagadat látod. A betűszimbolika kulcsa e-book elolvasásával és a betűid elemzésével azonban nemcsak önismeretet, hanem tudást is kapsz, ami segít, hogy társaid személyiségét is jobban megismerd és megértsd. Ezáltal sok felesleges félreértéstől és konfliktustól kímélhetitek meg egymást, és kapcsolatotok alakulása pozitív irányba terelhető.

Hogyan juthatsz hozzá?

a betűk jelentése a grafológiábanA betűszimbolikával kapcsolatos ismereteket eddig leginkább különböző könyvek átbogarászásával, vagy a grafológushallgatóknak szervezett tanfolyamokon, továbbképzésen lehetett megszerezni.

Mindez meglehetősen fáradtságos, idő- és anyagköltséges megoldás.

Neked azonban nem kell több tucat könyvet átbogarásznod, vagy utazgatnod és másokhoz alkalmazkodnod, és nincs szükséged különlegesebb előképzettségre sem ahhoz, hogy a betűk szimbolikus jelentését megismerhesd.

A betűszimbolika kulcsa ebookból mindezt gyorsan, egyszerűen és könnyen, a saját tempódban és otthonodban megteheted.

Az ebook PDF formátumban rendelhető meg, aminek megnyitásához pdf. olvasó program szükséges. (Segítséget a megnyitáshoz, az anyagot tartalmazó emailben találsz!)

Miért csak online kiadásban (pdf.) lehet megrendelni?

Az online kiadásnál nincsenek csomagolási, nyomdai és egyéb felesleges költségek, így a több év tapasztalatából született tudásanyagot a legkedvezőbb áron tudom Neked átadni.
Az eBook számítógépen olvasható, ám ha jobban kedveled a könyvformát, akár ki is nyomtathatod magadnak, és bárhová magaddal viheted.
Az online kiadás másik előnye, hogy az elveszett vagy megsemmisült anyagok – újravásárlás nélkül – pótolhatók. Azaz bármikor, újra és újra letöltheted!

A teljes módszert tartalmazó 139 oldalas, A/4-es méretű PDF formátumú
e-book ára bruttó 4998.- Ft.

És ez még nem minden…

Ajándékok is vannak ám!
Ajándék # 1: Betűszimbolika kisokos kártyák
kartya

A Kisokos kártyákon a legfontosabb információkat találod (betűk jelentése kulcsszavakban és tematikusan, alapformák és betűelemek a könnyebb beazonosításhoz).
A kis kártyákat egy kicsit keményebb lapra érdemes kinyomtatni és kivágni. Beleteheted akár a táskádba és magadnál hordhatod, így mindig kéznél vannak az elemzésnél.
A kártyákat letölthető pdf formában kapod meg!

Ajándék # 2: E-mail konzultáció

emailGrafológusként rengeteg kézírást láttam már, így tisztában vagyok azzal, hogy nincs két teljesen egyforma. Ebben a tudásanyagban a legjellegzetesebb és leggyakrabban előforduló betűvariánsokkal ismerkedhetsz meg. Elképzelhető viszont, hogy a te írásodban olyan betűforma, képszimbólum is felbukkan, ami nem hasonlít az anyagban ismertetettekhez, vagy nem tudsz beazonosítani. Ezért ezeket egy email konzultáció keretében segítek megfejteni.

Ajándék # 3: “Az aláírásom plakát vagy én vagyok?” E-book
alairasebook

amelyből megtudhatod, hogy:

 • grafológiai szempontból mi is pontosan az aláírás és mire szolgál
 • mitől lesz olyan az aláírás, amilyen
 • mi mindent árul el az emberről az aláírása,
 • vajon miből lehet tudni, hogy az illető önmagát adja, vagy csak el akar kápráztatni Téged.

Ezt a 40 oldalas e-bookot letölthető pdf formában kapod meg!

 

Rendeld meg MOST!

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el az ÁSZF-et (Általános Szerződési Feltételek), amit a megrendeléseddel elfogadsz! Köszönöm.
1. Töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot.
2. A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést, és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni banki átutalással és postai rózsaszín csekken keresztül lehet. A fizetési határidő 8 nap.
3. Befizetésed beérkezése után 1-2 napon belül rendelkezésedre bocsátom a kiadványt és a megnyitáshoz szükséges egyéni jelszavadat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül írásban e-mailben jelezheted (info [kukac] azirastukreben.hu ). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem” gombra való kattintással Szabó Szilviával kötöd (8800. Nagykanizsa, Kazanlak krt. 3/B 2.em.9., Adószám: 65112638-1-40, Nyilvántartási szám: 13 31 69 71). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás