Pályaorientációs grafológia elemzés

Tudtad, hogy a legtöbb sikertelen és utólag megbánt pályaválasztás oka a hiányos önismeret?

A fiatalok többsége nincs tisztában saját képességeivel, és konkrét elképzelés híján sokszor külső hatásra választ pályát – a szülők, a barátok példáit követi, vagy a média által sugallt divatszakmát választ – vagy a szülő dönt helyettük.

Aztán a tanulmányaik közepette vagy pár éves gyakorlat után ráébrednek, hogy

„Egyáltalán nem érdekel a téma! Ez nem az én világom!”,
„Rosszul érzem magam ezen a területen! Úgy csinálnék valami mást!”,
„Váltanom kell, mert ezzel a szakmával nem tudok elhelyezkedni!”

Ám ez idáig, rengeteg idő, energia és pénz ment kárba…

Ugye milyen jó lenne megtalálni azt a pályát, ami valóban illik hozzád? Ahol sikeres lehetsz, és jól érzed magad? Gondolj bele, mennyivel magabiztosabban és tudatosabban haladnál előre, és terveznéd meg a karriered, és mennyi csalódástól és kudarcélménytől kímélhetnéd meg magad!

Érdemes továbbolvasnod,

ha pályaválasztás, továbbtanulás előtt állsz, és

 • fogalmad sincs, hogy milyen irányban indulj el
 • több terület is érdekel, de nem tudod eldönteni, hogy melyik számodra a megfelelőbb
 •  bizonytalan vagy abban, hogy a választott pálya valóban illik hozzád

ha pályamódosításon töröd a fejed, mert

 • a választott pályával elégedetlen vagy, mert már nem érdekel, vagy nem felel meg a képességeidnek
 • ha a hosszú évek után már beleuntál, kiégtél a munkádban és valami mást szeretnél
 • úgy érzed másra vagy hívatott
 • a szakmádra nincs kereslet és nem tudsz elhelyezkedni
 • hosszabb ideje munkanélküli vagy
 • a gyes /gyed után a jelenlegi munkakörödbe nem tudsz visszatérni

 

 Pályaválasztás, pályamódosítás – önismeret nélkül nem megy

Ahhoz, hogy a hivatásodban sikeres, elégedett és boldog légy, négy tényező szükséges

Az adott pálya, foglalkozás:

 1. megfeleljen a személyiségednek, a képességeidnek és az adottságaidnak,
 2. lehetőséget nyújtson ezek kibontakoztatására és a fejlődésre
 3. érzelmileg vonzódj hozzá, legyen motiváló a számodra
 4. és a foglalkozás gyakorlása elégítse ki személyes igényeidet és elvárásaidat.

A grafológia segít, hogy jobban megismerd önmagad, és könnyebben megtaláld azt a hivatást, amelyben kiteljesedhetsz, jól érzed magad, és ezáltal boldog, elégedett emberré válhatsz.

 • átfogóan, részletesen és rendszerbe foglalva mutatja be a személyiséged jellemzőit.
 • rávilágít erősségeidre, hogy miben vagy jó, mire támaszkodhatsz, és hogy hogyan kamatoztathatod ezeket,
 • és szembesít a gyengébb oldaladdal és tanácsot ad hogyan fejleszd azt.
 • A korábban nem tudatosult vagy fel nem ismert képességek révén új lehetőségek tárulnak eléd.
 • megerősítést, tanácsot ad, és irányt mutat, hogy milyen irányban érdemes elindulnod,
 • rávilágít, hogy a kiszemelt pálya mennyire illik a személyiségedhez,
 • ezáltal megkönnyíti a döntést

 

Mit tartalmaz
a Grafológiai iránytű pályaorientációhoz csomag?

Teljes személyiségképet készítek (kb. 15-20 oldalas A/4-es terjedelmű), ami az alábbi területek vizsgálatára tér ki:

 1.  Mentális jellemzők: képességek készségek, gondolkodásmód jellemzői, érdeklődés, kreativitás, tanulási képesség
 2. Énhez való viszony: önértékelés, önbizalom, önelfogadás, Én-kép, önkontroll, önfejlesztési képesség stb.
 3. Érzelmi élet: érzelmek intenzitása, tartóssága, indulatkezelés, frusztrációtűrés, vérmérsékleti típus
 4. Akarat erőssége, tartóssága, kitartás, önállóságigény
 5. Ösztönök, motivációk: önmegvalósítási törekvés, anyagiak fontossága, közösségigény
 6. Társas készségek, kapcsolati mutatók: extrovertált – introvertált, beilleszkedési-, alkalmazkodási képesség, dominanciaigény, kommunikációs képesség, empátia, tolerancia, konfliktuskezelés.
 7. Energiagazdálkodás: Energiák mennyisége, beosztásuk, felhasználási terület
 8. Munkastílus jellemzői: munkatervezés, szervezés, hatékonyság, kivitelezés, munkatempó, megbízhatóság, önállóság, aktivitás, kezdeményezés, terhelhetőség, monotónia-tűrés, munkatársakhoz való viszony, irányítói képességek, döntéshozatal, hagyománytisztelet vagy újítás.

A mért paramétereket grafikonos ábrázolással teszem szemléletessé, így jól láthatod a kimagasló és a gyengébb képességeidet, a meglévő és fejleszthető adottságok is.

A személyiségjellemzők feltárása után irányt mutatok és megnevezem azokat a területeket, pályaköröket, amelyek megfelelnek személyiségednek, ajánlhatók a számodra.

Az egyes életterületeknél személyre szóló ötletekkel, és segítő tanácsokkal látlak el arra vonatkozóan, hogy min és hogyan lenne érdemes változtatnod ahhoz, hogy még sikeresebben vedd az akadályokat, és hogy elindulhass az önmegvalósítás felé.

Fontos megjegyzés, ha még nem múltál el 16 éves!

Mivel a grafológiai szempontból a kézírás csak 16-18 éves kortól kezdve válik igazán éretté, karakteressé, és ezáltal elemezhetővé is, ezért 16 éves kor alatt gyakran rajzelemzéssel kombinálva történik a kézíráselemzés, hogy minél pontosabb képet kaphassunk az író személyről.

Ez esetben előfordulhat, hogy mielőtt elkezdem az elemzést megkérlek, hogy az írásminta mellé küldjél még 1-2 rajzot is. Ez többlet elemzési díjat nem jelent számodra, de adott esetben feltétele lehet annak, hogy vállalni tudjam az elemzés elkészítését.

 

Nagyon tetszik, de vajon mennyibe kerül?

Gondolj csak bele,

– vajon hány személyiségtesztet kellene kitöltened ahhoz, hogy ilyen sokrétű és alapos ismereteket gyűjts össze magadról?

– és mennyi időbe és fáradtságodba kerülne, amíg ugyanezeket az ismereteket tesztek töltögetésébe merülve megszerzed magadról…

 Gondolom, Te sem vagy időmilliomos, és Neked sincs most néhány éved arra, hogy rendbe tedd az életed!

A grafológiai elemzéssel időt és energiát takaríthatsz meg, és önismereted birtokában megóvhatod magad a felesleges csalódástól, vargabetűktől.

A vizsgálathoz szükséges írásminta könnyedén és gyorsan elkészíthető – akár otthon, a nyugodt, megszokott környezetedben – csak toll és papír kell hozzá.

Figyelem! A grafológia elemzésnem egy futószalagon készült, felületes karakterjellemzés, hanem valóban egy személyre szóló elemzés, amit biztos, hogy nem csak egyszer fogsz elolvasni.

Tekintve az emberi lélek összetettségét, és hogy nincs két egyforma kézírás, így minden egyes kézírás egyedi vizsgálatot, mérést, elemzés kidolgozást igényel, ami többórás, elmélyült munkát jelent.

A Grafológiai iránytű pályaorientációhoz csomag ára
bruttó 19.900.- Ft.

AJÁNDÉK!

# BÓNUSZ 1. Grafológiai pszichogram

A grafológiai elemzés mellé ajándékba kapsz egy Grafológiai pszichodiagramot is 4000 Ft értékben.

Ez a diagram szemléletesen ábrázolja személyiséged struktúráját a különböző területekre bontva. Kiderül belőle, hogy személyiségedben az egyes területek milyen erősen, dominánsan működnek, illetve megmutatja, hogy melyek az ok a területek, amelyek némi odafigyelést igényelnek.

#BÓNUSZ 2. Személyes e-mail konzultáció

Miután elolvastad az elkészült elemzésedet biztosítom a lehetőséget arra, hogy e-mailben felteheted a kérdéseidet. Az e-mail konzultációs lehetőséggel az elemzés postázásától számított 30 naptári napon belül használhatod fel.

 

 Rendeld meg most!

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazolom a megrendelésedet, és letöltheted a konzultációs anyagot – amely útmutatást ad az elemzéshez szükséges írásminta elkészítéshez – illetve az elemzéshez szükséges Adatlapot, és egy Hozzájárulási nyilatkozatot.

Amint a megrendelés után e-mailben egyeztettük a fizetés módját, elküldöm a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni előre, banki átutalással, banki pénztári befizetéssel vagy postai rózsaszín csekkel lehet. A fizetés és az elemzéshez szükséges anyagok (írásminta és a kitöltött nyomtatványok) elküldésének határideje 8 nap.

Mihelyt a szolgáltatás összege, illetve az írásmintád a kitöltött nyomtatványokkal együtt beérkezett hozzám, elkezdem az elemzést.

Az elemzés elkészítésének időtartama 12 munkanap. A kézírások egyedisége és különbözősége miatt ez az idő pár napot kitolódhat. Ezért az elemzésed elkészítésének pontos határidejéről, az írásmintád kézhezvétele után tájékoztatlak e-mailben.

Az elkészült elemzést a számlával együtt ajánlott postai küldeményként juttatom el hozzád, mivel ennek dokumentálhatósága mindkettőnk számára garanciát nyújt. A vételár magába foglalja a postaköltséget is.

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el az ÁSZF-et (Általános Szerződési Feltételek), amit a megrendeléseddel elfogadsz! Köszönöm.

 

Munkatorlódás miatt a grafológiai elemzés-rendelés 2018. május 15-ig szünetel. Megértésedet köszönöm.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül írásban e-mailben jelezheted (info [kukac] azirastukreben.hu ). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem” gombra való kattintással Szabó Szilviával kötöd (8800. Nagykanizsa, Kazanlak krt. 3/B 2.em.9., Adószám: 65112638-1-40, Nyilvántartási szám: 13 31 69 71). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás