Kíváncsi vagy milyen társ illene hozzád?

Keresgélsz már egy ideje, de nehezen találsz megfelelő párt magadnak?
Mindig ugyanabba a típusba futsz bele?
Folyton „rosszul” választasz és végül csalódsz?

Nemrég ért véget egy kapcsolatod, szerelmi bánat gyötör, és szeretnéd jobban megérteni és könnyebben feldolgozni a történteket?

szingli-grafologiaAz ember társas lény. Szüksége van a társra, szüksége van arra, hogy szeressen és hogy szeretve legyen.

Egyedül élni, holott nem erre vágysz, nagyon elkeserítő és kiábrándító lehet.

Nem könnyű elviselni a szerelem elvesztését, a szakítás vagy válás utáni mélypontokat, a társ nélküli, de szerelemre vágyódó hosszú időszakokat, a nem önkéntesen választott függetlenséget.

Időnként elhatalmasodhat rajtad a magányérzet, a szomorúság, az idegesség, az ijedség, az „ez most már mindig így lesz?!” baljós félelme. Igazságtalannak érzed az életet, a helyzetedet.

A sikertelen vagy csalódással végződő ismerkedési kísérletek pedig csak tovább fokozzák az elkeseredésedet. Egyre csak zakatolnak benned a kérdésesek: „miért vagyok ilyen szerencsétlen?”, “miért nem találok párt magamnak?”, „miért nem kellek senkinek?”, “mit csinálok rosszul?”, „mi a baj velem?”, “hogyan induljak el, és találjam meg az igazi szerelmet?”.

Hagyd abba az önostorozást, és fordítsd a magad javára a helyzetet!

Talán most még nem így látod, de az egyedüllét időszakai nagyon termékenyek és áldásosak lehetnek a személyiségfejlődésed szempontjából, ha tudatosan használod. Fordítsd a magány óráit arra, hogy befelé figyelsz és jobban megismerd önmagadat.

Tudod pontosan, ki vagy és mire vágysz?

A párkeresés és a párválasztás előtt fontos, és a jól működő párkapcsolathoz elengedhetetlen,

 • hogy ismerd saját értékeidet, a jó és a kevésbé jó tulajdonságaidat,
 • hogy légy tisztában határaiddal,
 • hogy tudd, mit tudsz beletenni egy kapcsolatba, mivel járulhatsz hozzá annak sikeres működéséhez,
 • hogy tudd, mire vágysz, milyen igényeid és elvárásaid vannak a kapcsolatban,
 • mire van szükséged ahhoz, hogy jól és biztonságban érezd magad a párod mellett,
 • hogy melyek számodra azok a legfontosabb dolgok egy kapcsolatban, amiből már nem tudnál engedni, mert ha megtennéd, akkor a legbelsőbb intim éned sérülne, a saját MAGodat veszítenéd el,
 • és hogy melyek azok a értékek és igények, amelyekből a hosszú távú együtt maradás érdekében tudsz engedni, illetve rugalmasan kezelni,
 • hogy milyen tulajdonságokat keresel a párodban, és melyek azok, amit nehezen tudnál elviselni.

A grafológiai elemzés tükröt tart eléd, és segít a fenti kérdések megválaszolásában.

A grafológiai elemzés átfogó és rendszerezett képet ad személyiségedről, ezáltal fejleszti az önismereted, és könnyebben tudatosul benned, hogy milyen jó tulajdonságokat és jellemvonásokat vihetsz bele agy párkapcsolatba, mit tudsz már most felkínálni a leendő partnerednek. Ezek ismeretében magabiztosabban és megerősödve vetheted bele magad a párkeresésbe.

A grafológiai vizsgálat rávilágíthat azokra a lehetséges akadályokra is, amelyeket te állítasz önmagad elé, amelyek miatt nehezen találsz társat és nehezebben teremtesz kapcsolatot. Sokszor már maga a tisztánlátás közelebb visz a megoldáshoz, illetve megadja a kezdő lökést a szükséges változtatásokhoz.

Hát én immár kit válasszak? –
Párkapcsolati Grafológiaelemzés Szingliknek

A „Hát én immár kit válasszak?” grafológiai elemzéscsomag kifejezetten azon belső tulajdonságok és személyiségvonások feltárására fókuszál, amelyek a párválasztás, a párkapcsolat kialakítása és az együttélés szempontjából fontosak.

grafologiai-elemzes-parkeresoknek

A vizsgálat az alábbi területekre terjed ki:
 1. Intellektus (gondolkodásmód, érdeklődés, értékrend)
 2. Személyiség érettsége (önbecsülés, én-kép, személyiség harmóniája)
 3. Érzelmi beállítottság (érzelmek és indulatok kezelése, empátia, szeretetigény, szeretetnyelv)
 4. Társas- és párkapcsolatbeli viselkedés (társaságigény, kapcsolatkezelés, kapcsolati értékrend, intimitás – közelségigény, elkötelezettség, hűtlenség veszélye, kommunikáció, tolerancia, konfliktuskezelés módja, dominancia igény)
 5. Motivációs bázis
 6. Szexualitás késztetés (milyen mértékű az igény, és milyen intenzív a megélt élmény)
 7. Mindennapok gyakorlata (személyes élettempó, időbeosztás, munka és szórakozás, rendszeretet, anyagiakhoz való viszony, döntőképesség)
 8. Partner – kép (Ki illene hozzád? Milyen típus vonz és ki taszít?)

A szöveges leírás mellett a mért paramétereket grafikonos ábrázolással teszem még szemléletesebbé, hogy jól lásd személyiséged kimagasló és a gyengébb vonásait.

Az egyes életterületeknél személyre szóló tippeket és ötleteket is találhatsz arra vonatkozóan, hogy min és hogyan lenne érdemes változtatnod ahhoz, hogy leküzdd a lehetséges akadályokat, és megtaláld a hozzád illő partnert.

Az elkészült elemzés terjedelme kb. 15-20 gépelt oldal.

Mennyibe kerül?

A grafológiai elemzés nem egy futószalagon készült, felületes karakterjellemzés, hanem valóban egy személyre szóló elemzés, amit biztos, hogy nem csak egyszer fogsz elolvasni.

Tekintve az emberi lélek összetettségét, és azt, hogy nincs két egyforma kézírás, minden egyes kézírás egyedi és alapos vizsgálatot és kidolgozást igényel, ami többórás, elmélyült munkát jelent.

A „Hát én immár kit válasszak?” grafológiai csomag ára bruttó 19.900.- Ft.

Gondolj csak bele,

 • vajon mennyi fölösleges csalódástól kímélhetnéd meg magad, ha nem vakon tapogatózva, hanem öntudatosabban, saját értékeid és igényeid ismeretében célirányosan keresnéd a számodra legmegfelelőbb partnert.
 • vajon mennyi időbe, fáradtságodba kerülne és hány személyiségtesztet kellene kitöltened ahhoz, hogy ilyen sokrétű és alapos ismereteket gyűjts össze magadról

A grafológiai elemzéssel időt és energiát takaríthatsz meg, és önismereted birtokában megóvhatod magad a felesleges ballépésektől. A vizsgálathoz szükséges írásminta könnyedén és gyorsan elkészíthető – akár otthon, a nyugodt, megszokott környezetben – csak toll és papír kell hozzá.

Az elemzéscsomag mellé két ajándékot is kapsz:

1. Ajándék: Grafológiai pszichogram
A grafológiai elemzés mellé ajándékba kapsz egy Grafológiai pszichodiagramot is 4000.- Ft értékben. Ez a diagram szemléletesen ábrázolja személyiséged struktúráját a különböző területekre bontva. Kiderül belőle, hogy személyiségedben az egyes területek milyen erősen, dominánsan működnek, illetve megmutatja, hogy melyek az ok a területek, amelyek némi odafigyelést igényelnek.

2. Ajándék: Személyes e-mail konzultáció
Miután elolvastad az elkészült elemzésedet lehetőséget biztosítok arra, hogy e-mailben feltehesd a kérdéseidet, ha valami nem teljesen érthető, és válaszolok rá. Az e-mail konzultációs lehetőséggel az elemzés postázásától számított 30 naptári napon belül használhatod fel.

Gondolom, Te sem vagy időmilliomos, és te sem szeretnél még hónapokat vagy éveket egyedül eltölteni csak vágyakozva a szerelemre.

Rendeld meg most!

Az alábbi űrlap kitöltésével máris megrendelheted a saját személyre szóló grafológiai elemzésedet!

Fontos, hogy tudd, mi történik az után, hogy kitöltötted az űrlapot!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazolom a megrendelésedet, és letöltheted a konzultációs anyagot – amely útmutatást ad az elemzéshez szükséges írásminta elkészítéshez – illetve az elemzéshez szükséges Adatlapot, és egy Hozzájárulási nyilatkozatot.

Amint a megrendelés után e-mailben egyeztettük a fizetés módját, elküldöm a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni előre, banki átutalással, banki pénztári befizetéssel vagy postai rózsaszín csekkel lehet. A fizetés és az elemzéshez szükséges anyagok (írásminta és a kitöltött nyomtatványok) elküldésének határideje 8 nap.

Mihelyt a szolgáltatás összege, illetve az írásmintád a kitöltött nyomtatványokkal együtt beérkezett hozzám, elkezdem az elemzést.

Az elemzés elkészítésének időtartama 12 munkanap. A kézírások egyedisége és különbözősége miatt ez az idő pár napot kitolódhat. Ezért az elemzésed elkészítésének pontos határidejéről, az írásmintád kézhezvétele után tájékoztatlak e-mailben.

Az elkészült elemzésedet a számlával együtt ajánlott postai küldeményként juttatom el hozzád, mivel ennek dokumentálhatósága mindkettőnk számára garanciát nyújt. A vételár magába foglalja a postaköltséget is.

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el az ÁSZF-et (Általános Szerződési Feltételek), amit a megrendeléseddel elfogadsz! Köszönöm.

Munkatorlódás miatt a grafológiai elemzés-rendelés 2018. május 15.-ig szünetel. Megértésedet köszönöm.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül írásban e-mailben jelezheted (info [kukac] azirastukreben.hu ). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem” gombra való kattintással Szabó Szilviával kötöd (8800. Nagykanizsa, Kazanlak krt. 3/B 2.em.9., Adószám: 65112638-1-40, Nyilvántartási szám: 13 31 69 71). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás