Vajon hányszor tetted már fel magadnak a kérdést:

Ki vagyok én? Milyennek látnak mások? Min kellene változtatnom?

Alapvetően kétféle embertípus létezik. Az egyik, aki kíváncsi önmagára, hajlandó kutakodni a saját lelkében, keresi a megoldásokat és nem zárkózik el a fejlődés lehetőségétől. A másik, aki nem: ő inkább a homokba dugja a fejét, a felmerülő problémák esetén kifogásokat és felelősöket keres, másokat hibáztat, változni nem akar.

Tudtad, hogy kudarcaid, problémáid nagy része az önismeret hiányából fakad?

Ha hiányos vagy téves az önismereted, akkor nem a valóságnak megfelelően értékeled a képességeidet, a tulajdonságaidat és az adottságait. Nem látod tisztán az erősségeidet és a gyengeségeidet, a lehetőségeidet  és a határaidat. Gyakran hozol téves döntéseket, ami rendszerint kudarccal végződik. A sorozatos kudarcok hatására pedig egyre jobban összezavarodsz – leblokkolsz vagy kapkodsz – ami újabb és újabb sikertelenséget eredményez. Ettől még inkább megkeseredsz, kapcsolataid megromlanak, haragszol önmagadra és az egész világra

A sikeres, kiegyensúlyozott élet alapja az önismeret és az önbizalom – enélkül nem megy.

Nagymértékben kihat a gondolkodásodra, a hozzáállásodra, az érzelmeidre, a cselekedeteidre, és ezáltal befolyásolják az emberi kapcsolataidat, a munkavégzésedet és a teljesítményedet is, hogy mit tudsz önmagadról és hogyan értékeled önmagadat, és hogy bízol-e önmagadban.

Minden emberben vannak értékek, rejtett képességek, amelyek őt különlegessé, egyedivé és megismételhetetlenné teszik – így Benned is!

Azért vagy itt a Földön, hogy fejlődj és megtaláld igazi helyedet az életben, hogy képességeidet, tehetségedet kibontakoztasd.

Érdemes hát továbbolvasnod, ha

 • úgy érzed, nagyobb önismerettel Többet tudnál kihozni magadból
 • el akarod kerülni az önismeret hiányából adódó felesleges ballépéseket
 • szeretnéd jobban megismerni önmagadat,
 • tudni akarod, miben vagy tehetséges
 • kíváncsi vagy, milyennek látnak mások
 • érteni akarod, miért az adott módon cselekszel, reagálsz bizonyos helyzetekben, melyek személyiséged mozgatórugói

És olvass tovább akkor is, ha

 • elbizonytalanodtál a képességeid, vagy a döntéseid helyességét illetően
 • az emberi kapcsolataid nem kielégítőek, és nem tudod mi az oka ennek
 • már eleged van abból, hogy újra és újra hasonló jellegű helyzetbe vagy konfliktusba keveredsz, és ugyanazokat a köröket futod
 • nem tudod, hogyan dolgozd fel a konfliktusokat, hogyan mássz ki a gödörből
 • változtatni szeretnél, de nem tudod mit és hogyan
 • rossz a pszichés közérzeted: félsz, szorongsz, elégedetlen, bizonytalan, ideges és feszült vagy, de nem tudod miért
 • nagy változások zajlanak az életedben, és úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok,
 • válságba kerültél, és nem találod a kiutat,

mert a grafológiai elemzés segít, hogy megismerd személyiséged jellemzőit, képességeid, választ ad a kérdéseidre, és  támogat, hogy elindulhass az önmegvalósításhoz vezető úton.

Mit kapsz a grafológiai elemzés révén?

 

Belső úton grafológiával elemzéscsomag

 • átfogóan, részletesen és rendszerbe foglalva mutatja be a személyiséged jellemzőit.
 • megerősíti az önmagadról alkotott képet,
 • fejleszti az önismereted, ami elengedhetetlen a sikeres, harmonikus élethez és a helyes döntésekhez.
 • rávilágít erősségeidre, hogy miben vagy jó, mire támaszkodhatsz, és hogy hogyan kamatoztathatod azt,
 • illetve szembesíti a gyengébb oldaladdal és tanácsot ad hogyan fejleszd azt.
 • A korábban nem tudatosult vagy fel nem ismert képességek révén új lehetőségek tárulnak eléd.
 • Megértheted, hogy melyek cselekedeteid mozgatórugói, és miért az adott módon cselekszel, vagy reagálsz egy bizonyos helyzetben,
 • Tisztábban látod önmagadat, és azt, hogy mi a probléma oka, gyökere, megérted az összefüggéseket.
 • Sokszor már maga a tisztánlátás megkönnyebbülést hoz, és megkímél, hogy újra és újra ugyanabba a csapdába ess, illetve megadja a kezdő lökést egy-egy élethelyzet megoldáshoz, döntés meghozatalához.
 • A magadról szerzett ismeretek segíti az ön-elfogadást, növelik az önbecsülést, ami nélkül nincs valódi változás, fejlődés.

Fontos! A grafológiai elemzés abban segít, hogy megismerd önmagad, meglásd a lehetőségeidet, a kiutat egy helyzetből, de nem fogja megoldani helyetted a problémádat vagy meghozni helyetted a döntéseket. Tanácsot, megoldási alternatívákat adhatok, hogy merre érdemes elindulnod, de cselekedned neked kell. Nélküled nincs változás és fejlődés. Ehhez te aktív közreműködésedre is szükség van.

Íme, néhány vélemény azoktól, akik már megrendelték a grafológiai személyiségképet:

“Ami az írásom elemzését illeti, úgy érzem nagyon eltaláltad, és igen elgondolkodtató volt néhány esetben olvasni a sorokat. Úgy érzem, megértettem dolgokat, megértettem magamat, megvilágosodtak előttem az eddig homályos foltok.”
Sz. Gabriella, 28, Budapest

“Minden leírt jellemzés pontosan fedte személyiségem negatív és pozitív voltát. Nagyon jó dolognak tartom, mert az önismerethez vezető legpontosabb útmutató. Ajánlom mindenkinek, aki nem fél szembenézni önmagával, hogy készítesse el grafológiai elemzését, sokat segíthet a feladatok megoldásában.”
Lélek Sándorné, Nagykanizsa

„Nagy döntés és lépés előtt álltam, mikor kielemezted az írásomat. Mielőtt átadtad nekem, nem gondoltam, hogy nagyobb jelentősége lenne az én életemben, de mára már bizton állíthatom, hogy sorsdöntő jellege lett. Magabiztossá váltam általa, mivel megerősített abban, hogy képes vagyok jobbá tenni az életem. Mára ez meg is valósult. Miután elolvastam, ezt gondoltam: IGEN, EZ ÉN VAGYOK! Minden, amit rólam írtál, igaz. Megfogalmaztál olyan tulajdonságaimat is, amikről tudtam, hogy valahol mélyen bennem vannak, csak éppen elnyomás alatt. Ma már önmagam lehetek teljes mértékben, amit köszönhetek a Te nagyszerű munkádnak is! Köszönöm!”
Tóth Tünde, Nagykanizsa

„Hálás vagyok érte, amiért elejétől a végéig minden egyes mondatában magamra ismerhettem. Legmegdöbbentőbb volt számomra a gyermekkorommal kapcsolatos „gondolatok”, amit Én így nem tudtam megfogalmazni, de most úgy érzem, megtetted helyettem. Természetesen sokat tanultam belőle – annak ellenére, hogy úgy gondoltam, ismerem magam. Folyamatosan próbálom a hibáimat leküzdeni a gyakorlatban.”
Büki Gyöngyi, Nagykanizsa

Mit tartalmaz a Belső úton grafológiával csomag?

Az összes írásjellemző vizsgálata eredményeként egy kb. 20 oldalas átfogó grafológiai személyiségképet, ami szinte minden –az írásodból fellelhető – jellemvonásodról tájékoztat az aktuális állapotnak megfelelően.

A vizsgálat a következő 8 területekre terjed ki:

A grafológiai személyiségkép vizsgálati területei

 1. Mentális képességek: gondolkodás sebessége, módja, rugalmassága; logika, rendszerező képesség, figyelemkoncentráció, tanulási képesség, érdeklődés, fantázia, kreativitás stb.
 2. Énhez való viszony: önértékelés, önbizalom, önelfogadás, Én-kép, önkontroll, önfejlesztési képesség stb.
 3. Érzelmi élet: érzelmek intenzitása, tartóssága, megnyilvánulási formái, érzékenység, indulatkezelés, frusztrációtűrés, gátlások, élménykészség, vérmérsékleti típus
 4. Akarat: erőssége, tartóssága, kitartás
 5. Ösztönök, motivációk: az egyén céljai, vágyai, önmegvalósítási törekvése, anyagiakhoz való viszonya, szexualitás, gátlások mértéke és oka.
 6. Emberi kapcsolatok – közösséghez való viszony: extroverzió – introverzió, beilleszkedési-, alkalmazkodási képesség, dominanciaigény, autonómiaigény, kommunikációs képesség, empátia, tolerancia, konfliktuskezelés módja.
 7. Energiák mennyisége és beosztásuk
 8. Munkavégzés jellemzői: munka tervezése, szervezése, tempója, hatékonysága, kivitelezése; megbízhatóság, önállóság, aktivitás, munkatársakhoz való viszony, irányítói képességek, döntéshozatal, előnyben részesített terület, hagyománytisztelet vagy újítás.

Személyre szóló ötleteket, segítő tanácsadást:

Az egyes életterületeknél tippeket és ötleteket is találhatsz arra vonatkozóan, hogy min és hogyan lenne érdemes változtatnod ahhoz, hogy még sikeresebben vedd az akadályokat, és hogy elindulhass az önmegvalósítás felé.

Nagyon tetszik, de vajon mennyibe kerül?

Gondolj csak bele,

 • vajon hány könyvet kellene megvenned és elolvasnod, vagy hány személyiségtesztet kellene kitöltened ahhoz, hogy ilyen sokrétű és alapos ismereteket gyűjts össze magadról?
 • és vajon mennyi időbe és fáradtságodba kerülne, amíg ugyanezeket az ismereteket a könyveket bújva kimazsolázod, vagy tesztek töltögetésébe merülve megszerzed magadról…
 • és addig vajon még hány téves döntést hozol, amiről később kiderül, hogy elkerülhetted volna…

Gondolom, Te sem vagy időmilliomos, és Neked sincs még néhány éved arra, hogy rendbe tedd az életed!

A grafológiai elemzéssel időt és energiát takaríthatsz meg, és önismereted birtokában megóvhatod magad a felesleges ballépésektől. A vizsgálathoz szükséges írásminta könnyedén és gyorsan elkészíthető – akár otthon, a nyugodt, megszokott környezetben – csak toll és papír kell hozzá.

Figyelem! A Grafológiai személyiségkép nem egy futószalagon készült, felületes karakterjellemzés, hanem valóban egy személyre szóló elemzés, amit biztos, hogy nem csak egyszer fogsz elolvasni.

Tekintve az emberi lélek összetettségét, és hogy nincs két egyforma kézírás, így minden egyes kézírás egyedi vizsgálatot, mérést, elemzés kidolgozást igényel, ami többórás, elmélyült munkát jelent.

A Belső úton grafológiával csomag ára
bruttó 19.900.- Ft.

Az elemzéscsomag mellé két ajándékot is kapsz:

1.Ajándék:  Grafológiai pszichogram

A grafológiai elemzés mellé ajándékba kapsz egy Grafológiai pszichodiagramot is 4000 Ft értékben. Ez a diagram szemléletesen ábrázolja személyiséged struktúráját a különböző területekre bontva. Kiderül belőle, hogy személyiségedben az egyes területek milyen erősen, dominánsan működnek, illetve megmutatja, hogy melyek az ok a területek, amelyek némi odafigyelést igényelnek.

2. Ajándék: Személyes e-mail konzultáció

Miután elolvastad az elkészült elemzésedet lehetőséget biztosítok arra, hogy e-mailben felteheted a kérdéseidet, ha valami nem teljesen érthető. Az e-mail konzultációs lehetőséggel az elemzés postázásától számított 30 naptári napon belül használhatod fel.

 

A megrendelés menete!

Az alábbi űrlap kitöltésével máris megrendelheted a saját személyre szóló grafológiai elemzésedet!

Fontos, hogy tudd, mi történik az után, hogy kitöltötted az űrlapot!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazolom a megrendelésedet, és letöltheted a konzultációs anyagot – amely útmutatást ad az elemzéshez szükséges írásminta elkészítéshez – illetve az elemzéshez szükséges Adatlapot, és egy Hozzájárulási nyilatkozatot.

Amint a megrendelés után e-mailben egyeztettük a fizetés módját, elküldöm a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni előre, banki átutalással, banki pénztári befizetéssel vagy postai rózsaszín csekkel lehet. A fizetés és az elemzéshez szükséges anyagok (írásminta és a kitöltött nyomtatványok) elküldésének határideje 8 nap.

Mihelyt a szolgáltatás összege, illetve az írásmintád a kitöltött nyomtatványokkal együtt beérkezett hozzám, elkezdem az elemzést.

Az elemzés elkészítésének időtartama 12 munkanap. A kézírások egyedisége és különbözősége miatt ez az idő pár napot kitolódhat. Ezért az elemzésed elkészítésének pontos határidejéről, az írásmintád kézhezvétele után tájékoztatlak e-mailben.

Az elkészült elemzést a számlával együtt ajánlott postai küldeményként juttatom el hozzád, mivel ennek dokumentálhatósága mindkettőnk számára garanciát nyújt. A vételár magába foglalja a postaköltséget is.

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el az ÁSZF-et (Általános Szerződési Feltételek), amit a megrendeléseddel elfogadsz! Köszönöm.

Munkatorlódás miatt a grafológiai elemzés-rendelés 2018. május 15-ig szünetel. Megértésedet köszönöm.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül írásban e-mailben jelezheted (info [kukac] azirastukreben.hu ). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem” gombra való kattintással Szabó Szilviával kötöd (8800. Nagykanizsa, Kazanlak krt. 3/B 2.em.9., Adószám: 65112638-1-40, Nyilvántartási szám: 13 31 69 71). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás